Tuin Kh
Kiezelhuys header logo

Wekelijkse zondagsbrunch

Quality time, heerlijk eten, een gezellige sfeer én professionele animatie voor de kleintjes: dat is de wekelijkse zondagsbrunch in het Kiezelhuys! Elke zondag staat er een feestelijke brunch voor je klaar. Het royale buffet met verfijnde koude, warme, zoete en hartige gerechten brengt je meteen in de juiste stemming voor een echte lazy sunday.
Ideaal met zijn tweetjes, met vrienden, met het gezin, met de hele familie of met de collega's... het Kiezelhuysteam verzorgt graag een formule en setting op maat.

Ontdek ook onze speciale brunch-edities onder andere voor Kerst, Nieuwjaar, Pasen en Moederdag...

Iets te vieren? Vraag naar onze mogelijkheden op maat: een aangepast menu, voorafgaande receptie, natafelen, ijstaart, gâteau, ...

Clown-Falkemieke-kinderanimatie Brunchen in het Kiezelhuys, elke zondag. Warm buffet Kiezelhuysbrunch 0254 Eveline&Olivier 13 Juni 2015 T3A2938 KVDS 20160903 185824 9007 NIKON D5 Vrijdag 12 Kiezelhuis (10 Van 15) Food 13 0217 Eveline&Olivier 13 Juni 2015 T3A2647 0218 Eveline&Olivier 13 Juni 2015 T3A2648 IMG 1242 40951138 241178866572941 13268009434422396 N IMG 1192 P1010594 VA3 P1010624
ONZE BRUNCH SMAAKT UW ZONDAG Small

Kiezelhuys brunch!

Een Kiezelhuys brunch, een lekkere luie zondag met vrienden, gezin, familie of collega’s. Schrijf je zeker ook in op de nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte over onze brunchacties.
Kiezelhuysbrunchen kan je ook op een andere locatie. Maak zeker ook kennis met de Kiezelhuys afhaalcatering en de brunchboxen! 

Brood 2

Praktische informatie

Om zeker te zijn van je plaats voor een zondagsbrunch is reserveren verplicht. Reserveer hier online of bel 011 37 37 57! Het juiste aantal gasten is bij een vroege reservatie dikwijls niet gekend. Je kan het gastenaantal nog tot 4 dagen voor de betreffende editie wijzigen.

Wij verwelkomen je elke zondag graag tussen 10.30u en 11.00u, onze buffetten zijn geopend van 10.50u tot 14.00u. Om 14.30u sluiten de deuren. Voor grotere groepen is het mogelijk voorafgaand een natafelformule te boeken. 

We voorzien elke zondag kinderanimatie: de kids vervelen zich geen moment!
Iets te vieren? Informeer naar onze mogelijkheden op maat: een aangepast menu, natafelmogelijkheden, voorafgaande receptie, ijstaart, gâteau...

Allergenen & Intoleranties

Onze gerechten worden in huys bereid en onze chefs hebben ruime opleiding en ervaring met de vereisten omtrent allergenen en intoleranties. Bepaalde voedingsbestanddelen kunnen allergische reacties uitlokken. Deze voedingsbestanddelen worden allergenen genoemd. Voor een lijst van de 14 wettelijk bepaalde allergenen, klik hier .
Zelfs een zeer kleine dosis allergenen kan al een ernstige allergische reactie (jeuk, huiduitslag, diarree, braken, zwellingen, ademhalingsproblemen,…) uitlokken en zelfs fataal zijn. Daarom informeren we u als consument heel graag wanneer nodig over de aanwezigheid van allergenen in sommige bereidingen. Aarzel zeker niet hier naar te vragen bij een bestelling, afhaling of verbruik in onze feestzaal. Onze chefs en medewerkers staan u bij de minste vraag graag mondeling (in het Kiezelhuys of telefonisch) te woord en passen waar nodig en in overleg bereidingen op maat aan.

Wij wijzen er graag ook op dat onze gerechten en menu's seizoensgebonden zijn waardoor de samenstelling regelmatig kan veranderen. Wij vragen u met aandrang dan ook steeds opnieuw uw voedingsbehoeften inzake allergieën en voedselintoleranties voorafgaand te melden.

0055 (1)
A&S (763) (Large)

Drankenforfait

Voor de dranken tijdens een brunch kan je kiezen uit een forfaitformule (minimum vier volwassenen en enkel mogelijk voor de gehele tafel) of de consumpties kunnen apart afgerekend worden aan de gewone kaartprijzen. Het drankenforfait is met inbegrip van een aperitief (cava of fruitsap) en vervolgens kan je à volonté huiswijnen, frisdranken, pils, zwaardere bieren en warme dranken bestellen gedurende een forfait-periode van 3 uren (van 11.00u tot 14.00u).

Prijzen

Prijzen brunch:
Volwassenen: € 30,95
Kinderen (4 - 12): € 20,95
Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Prijzen brunch speciale edities:
Volwassenen: € 37,95
Kinderen (4 - 12): € 27,95
Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Drankenkaart

Prijzen drankenforfait:
Volwassenen: € 18,95
Speciale edities: € 17,95
Kinderen (4 - 12): € 11,95
Kinderen tot en met 3 jaar gratis

Prijzen natafelen:
Drankenforfait en zaalkost: €5,95 per begonnen uur per persoon
Personeelskost: €35,00 per uur, vanaf het 2de uur natafelen
Onder voorbehoud van beschikbaarheid zaal.

Natafelformule

Indien u na het einduur van 14.00u verder wenst te tafelen kan dit vanaf een groep van minstens 15 gasten. Gelieve hiervoor bij voorkeur op voorhand een seintje te geven.

Voorwaarden:
Drankenforfait en zaalkost: €5,95 per persoon per begonnen uur.
Personeelskost: €35,00 per begonnen uur en dit vanaf het tweede uur natafelen. 
Vraag desgewenst zeker naar supplementen op maat (taart, hapjes, …).

Opgelet:
Natafelen is onder voorbehoud van beschikbaarheid zaal.
Soms is er een event geboekt waarbij de volledige zaal is afgehuurd en is de natafelformule niet meer beschikbaar.

Hasseltbon

Hasseltbon

Wij aanvaarden met plezier ook de Hasseltbon

Info over Hasseltbon

Referenties

onverwacht, wel al aangeraden door vrienden en nu vast gesteld dat hier komen eten uitermate ok is en de bediening er eentje is waar ze op een ander van kunnen leren. Toppie en tot binnenkort.
- Steegmans Marc (1)
was voor ons de eerste keer maar niet de laatste 🙂👌 Was erg goed, En het eten van top kwaliteit.Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hebben er erg van genoten.
- Monique D'hont
Vandaag genoten van een overheerlijke brunch, gezellige locatie, super service en heel vriendelijk personeel! Proficiat! Zeker voor herhaling vatbaar!
- Francine Lenders
Heel lekker en uitgebreid gebruncht gisteren. Keuze te over qua eten, een zeer mooie locatie en een dikke pluim voor de kinderanimatie!
- Sofie Jaeken
Gisteren met de familie gaan brunchen! Alles was prima georganiseerd, zeer lekker en vlotte bediening, een echte aanrader!
- Miet Achten
De zondagsbrunch is voor ons telkens weer genieten: heerlijk eten, een gezellige sfeer én animatie voor ons zoontje!
- Lore & Pieter
Dat is hier echt de moeitte, gezellig en lekker! 👍
- Betty
Het was er super lekker, vriendelijk personeel en een geweldige kinderopvang!
- Carine Schouters
We hebben straks een gezellige brunch gehad en het eten was zeer lekker en een super bediening! 👌
- Ceux Marleen
We hebben vandaag onze dochter haar lentefeest gevierd, de brunch was heel lekker, veel keuze en toch verfijnde keuken. Iedereen was zeer tevreden. De bediening was ook super.
- Inge Vossius