Catering Background
Kiezelhuys header logo

Bestelformulier afhaalcatering

Huysbereide kwaliteit en overtuigende service…

Een goed voorbereide menu, kant en klaar verzorgd door het Kiezelhuys, geeft u alle tijd voor uw gasten. Hierna vindt u de Kiezelhuys Catering bestellijst met onze huysbereide gerechten. Vegetarisch, allergenen, gerechten op maat, ... aarzel niet het te bespreken.
Cadeautip? Bestel hieronder gemakkelijk online een cadeaubon van het Kiezelhuys. Meer info vindt u op de cadeaubon pagina

Kiezelhuys catering is culinaire verwennerij met een sterke prijs/kwaliteitsverhouding en uitmuntende service. Bestel en proef met onderstaand formulier. U ontvangt onmiddellijk een bestelbevestiging en zal indien nodig gecontacteerd worden voor verdere opvolging. Smakelijk alvast! Vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Overzicht Bestelling

Totaal van uw bestelling: € 0,00
Vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Bedankt voor uw bestelling!

U ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail van uw bestelling met de betaalgegevens.
Mogen we vragen het bestelbedrag zo snel mogelijk over te maken, voor een vlotte verwerking ten laatste 5 dagen (3 voor latere bestellingen) voor de afhaling. De betaling mag op rekeningnummer BE09 0013 3476 4557 op naam van WHH CV (Kiezelhuys) met mededeling 'Afhaalcatering + uw naam + datum van afhaling'.
Bij afhaling ontvangt u een BTW kasticket.

Er volgt binnen 48 uren een bijkomende opvolgmail of telefonisch contact voor verdere afspraken en bevestiging .
De afhaling is voorzien in het Kiezelhuys op het door u aangeduide moment of op een nog in overleg te bepalen moment.

Controleer eventueel de spambox van uw mailprogramma of contacteer ons op 011/373757, mocht u de antwoordmails niet tijdig ontvangen. Zo vermijden we desgevallend dat uw aanvraag onopgemerkt niet zou toekomen na mogelijke technische problemen. Bedankt nogmaals en smakelijk alvast!

Er is iets foutgelopen, geef ons a.u.b een seintje op het nummer 011 37 37 57